O2 spouští novou kampaň „Nejlepší 5G síť podle Vás“

pátek, 3. května 2024, 18:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová kampaň O2 s názvem Nejlepší 5G síť podle Vás je první kampaní v novém komunikačním konceptu Více ze života.

Z nového reklamního vizuálu O2, zdroj: O2

Z nového reklamního vizuálu O2, zdroj: O2

O2 pokračuje v modernizaci své mobilní sítě, s cílem do konce roku pokrýt téměř celou zemi 5G signálem. S rostoucí poptávkou po datech se společnost zaměřuje také na  posílení kapacity svých základnových stanic. Nová komunikační kampaň „Nejlepší síť 5G podle Vás" ukazuje lidem možnosti 5G sítě a jak je mohou využít.

Aktuálně je 5G sítí pokryto 88,6 % populace a 59 % území České republiky. V letošním roce plánujeme ještě 5G signálem pokrýt zhruba 650 lokalit zejména na jižní Moravě. Do konce tohoto roku dokončíme modernizaci podstatné části sítě. Na následující rok 2025 tak zůstanou již jen jednotlivé složitější, hůře dostupné základnové stanice," říká Jan Hruška, technický ředitel O2. 

Nová kampaň O2 s názvem Nejlepší 5G síť podle Vás je první kampaní v novém komunikačním konceptu Více ze života a zaměřuje se na to, co přináší 5G síť zákazníkům. 

Marketingová kampaň zahájila 1. května formou 40vteřinového hlavního televizního spotu. Dále bude v OOH a online formátech, na sociálních sítích a také na streamovacích platformách. Kreativní koncept kampaně vychází z dílny agentury Free Andy Agency a VCCP.

Zdroj: O2

„Kvalita a rychlost 5G sítě patří mezi nejdůležitější témata, kterým se v O2 věnujeme. Jedním z hlavních pilířů značky je poskytovat lidem více spojení, aby spolu mohli komunikovat kdykoliv a kdekoliv. V nové kampani jim chceme ukázat, co všechno s připojením na 5G síť zvládnou a jak díky tomu můžou mít ‚více ze života‘,“ vysvětluje koncept kampaně marketingový ředitel O2 David Daneš.

O2 vrací reklamní slogan „Více ze života", mění komunikaci

úterý 30. dubna 2024

-mav-