Marketing srovnávače Ušetřeno.cz povede Jan Stejskal

úterý, 30. dubna 2024, 17:05 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým marketingovým ředitelem Ušetřeno.cz se stal Jan Stejskal. 

Jan Stejskal, zdroj: Ušetřeno.cz

Jan Stejskal, zdroj: Ušetřeno.cz

Na pozici marketingového ředitele srovnávače Ušetřeno.cz nastoupil Jan Stejskal. Ve své nové roli chce zvyšovat viditelnost a renomé značky a přispívat ke zkvalitňování uživatelské zkušenosti.

„Ušetřeno.cz i sesterský web Top-pojištění.cz slouží statisícům domácností jako průvodci světem financí, pomáhají lidem šetřit na energiích, pojištění a telekomunikačních službách. Chci jít ještě o krok dále: z webu, blogu a sociálních sítí Ušetřeno.cz vybudovat první místo, kam se vydáte, když chcete ušetřit. A to i na běžných nákupech či službách nad rámec těch, které náš srovnávač pokrývá. V obecnější rovině pak chceme být s lidmi v užším a častějším kontaktu,“ vysvětluje Jan Stejskal

Během své více než desetileté kariéry působil Jan Stejskal jako konzultant na volné noze, který se zaměřoval na zlepšování prodejního výkonu digitálních kanálů brandů na českém trhu. Po mnoho let ovšem pracoval také „in-house“ pro společnosti, mezi které patří Home Credit či Vodafone. Rovněž vedl performance marketing v TV Nova.

-stk-