Obchod a marketing Securitas ČR vede Tomáš Pánek

středa, 1. května 2024, 18:40 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým obchodním a marketingovým ředitelem společnosti Securitas ČR je Tomáš Pánek. 

Tomáš Pánek, zdroj: Securitas ČR

Tomáš Pánek, zdroj: Securitas ČR

Do vedení společnosti Securitas ČR, působící v oboru bezpečnostních řešení a služeb v České republice, přichází na pozici Chief Commercial Officer Tomáš Pánek. Jako nový obchodní a marketingový ředitel chce přispět k formování zákaznicky orientované firemní kultury. 

Tomáš Pánek má více než 20 let praxe v oblastech řízení obchodu, marketingu a country managementu. Vedl pobočky jak nadnárodních, tak českých společností působících v segmentu B2C nebo B2B, mezi jinými například Mars, Naut Group a dalších. 

„Působil jsem v rozmanitém kulturním a tržním prostředí v Česku, Slovensku, balkánských zemích, ale i v Izraeli a Palestině, což mi přineslo hlubokou pokoru a respekt vůči odlišnostem a jinému názoru,“ zdůrazňuje Tomáš Pánek a dodává: „Naplňuje mě práce pro společnost se smysluplným posláním – což je v případě Securitas ušlechtilý záměr dělat svět bezpečnějším – a rád bych přispěl ke zdravému, odpovědnému růstu organizace i k rozvoji angažovanosti zaměstnanců a podpořil celistvou orientaci společnosti na zákazníka.“

Tomáš Pánek vystudoval podnikovou ekonomiku a managment na VŠE se zaměřením na marketing, následně získal titul MBA ve stejném oboru na VUT Brno, pod záštitou The Nottingham Trent University, UK.

-stk-