Markíza vrací legendární soutěž Kolo štěstí

neděle, 10. července 2016, 10:45 Slovensko MediaGuru

Od konce července se objeví v podvečerním vysílání TV Markíza známý soutěžní formát.

Zatímco na české obrazovky se v průběhu jara vrátil soutěžní pořad Chcete být milionářem?, slovenská Markíza opráší Kolo štěstí. Poprvé se divákům představí v posledním červencovém týdnu. I další novinky se týkají televizního programu. Změny připravila i Mafra Slovakia, do jejíhož čela přišli noví manažeři. I to přinesl první prázdninový týden na slovenském trhu.

Kolo štěstí zahájí od 25. července

Slovenská komerční televizní jednička TV Markíza vrací na obrazovky legendární soutěžní pořad Kolo štěstí. Ve vysílání se má poprvé objevit od pondělí 25. července, Markíza s ním počítá do podvečerního času od 18:00, a to od pondělí do pátku. Kolo štěstí, díky kterému si soutěžící mohou vytočit body, které v kombinaci se správnými soutěžními odpověďmi promění ve výhry, vysílala slovenská veřejnoprávní STV v polovině 90. let minulého století. Pořad nabízel i zajímavý prostor pro komerční uplatnění zadavatelů reklamy, kteří darovali výherní ceny.

Markíza zároveň od příštího týdne (týden od 11. července) nasazuje do letního vysílání seriál TV Prima Ohnivý kuře, který půjde každé úterý a čtvrtek od 20:30. Novinkou je také nedělní americký seriál Zoo. Poprvé se objeví v neděli 17. července v hlavním vysílacím čase.

Mafra Slovakia má nové složení managementu

Dvě nové tváře v nejvyšším managementu hlásí vydavatelská společnost Mafra Slovakia. Jmenovala nového ředitele marketingu, kterým je Peter Hajnala. Naposledy pracoval jako ředitel marketingu a komunikace na ministerstvu zemědělství, zkušenosti má i z TV Markíza a TA3. Novým finančním ředitelem Mafra Slovakia se pak stal Martin Mihálik. Přišel z Deutsche Telekom Shared Services, dříve ale pracoval i v Ringier Axel Springer Slovakia a Azet.sk. 

Peter Hajnala, zdroj: Mafra Slovakia
Peter Hajnala, zdroj: Mafra Slovakia

Změny se dotkly i složení představenstva Mafra Slovakia. Ivan Hamšík se stal novým členem představenstva firmy. Vladimír Mužík se stal novým místopředsedou představenstva této vydavatelské společnosti.

TV Joj masadí pořad Čert nikdy nespí

Od pondělí 18. července zařazuje TV Joj do vysílání pořad Čert nikdy nespí s podtitulem „Příběhy, které dokáže napsat jen sám život". Joj odvysílá dva příběhy ze života obyčejných lidí, pořad tak vyplní čas od 20:30 do 22:00. Znamená to, že seriál televize Prima V.I.P. vraždy, jehož dva díly teď TV Joj nasazuje na pondělní večery, se od 18. července posune do pozdějšího prime-time od 22:00.

Cert nikdy nespi

Skylink zařadil stanici Markíza Slovakia

V nabídce satelitní platformy Skylink se od čtvrtka 7. července objevuje slovenská televizní stanice Markíza Interntional, kterou skupina CME připravila výhradně pro český trh. Markíza International nabízí pořady slovenské televize Markíza, na které má televizní skupina práva pro vysílání mimo území Slovenska.

-mav-