Prima asi překvapí nasazením seriálu Chalupáři

pondělí, 18. července 2016, 07:00 TV MediaGuru

Oblíbený prázdninový seriál plánuje televize Prima využít pro letošní podzimní vysílání.

Televize Prima zřejmě překvapí nasazením tradičního letního seriálu Chalupáři. Ten o letošních prázdninách nevysílá žádná z televizí, podle neoficiálních informací jej ale chce nasadit Prima do vysílání na konci srpna. Jedenáctidílný seriál by tak zaujal část letošního podzimního vysílání.

Tradiční letní seriál, který se během letních měsíců řadí k nejsledovanějším pořadům, využije pravděpodobně Prima až na konci prázdnin. Seriál z poloviny 70. let by měla vysílat od posledního srpnového týdne vždy jedenkrát týdně. To by znamenalo, že se s ním diváci budou setkávat až do začátku listopadu. Poslední dvě letní sezóny vysílala seriál TV Nova, před tím Česká televize.

Prima si na letošní prázdninové období připravila jiný seriál. Od 1. srpna zařadí do vysílání původní mikrokomedie Jetelín. Jak potvrzují programové plány, Prima seriál zařadí do vysílání denně od pondělí do čtvrtka od 20:15. Alespoň po část měsíce srpna se tak Jetelín objeví na obrazovkách v tomto čase.

Prima už v tomto týdnu představí své podzimní vysílací schéma. K podzimním novinkám by se měl zařadit i nový detektivní seriál Mordparta, jehož děj Prima ve spolupráci s mediální skupinou Czech News Center poodhaluje během léta na stránkách Nedělního Blesku.

-mav-