Kreativní ředitelkou katz83 je Klára Sofie Střihavková

čtvrtek, 21. března 2024, 15:00 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Dosavadní kreativní konzultantka agentury katz83 Klára Sofie Střihavková se posunula na pozici kreativní ředitelky.

Klára Sofie Střihavková, zdroj: katz83

Klára Sofie Střihavková, zdroj: katz83

V agenturní skupině katz83 nově zastává pozici Creative Director Klára Sofie Střihavková. Kromě vedení kreativního týmu a jeho rozvoje bude zodpovídat za strategickou tvorbu kampaní a řízení projektů. 

Klára Sofie Střihavková spolupráci s katz83 zahájila už v polovině minulého roku jako kreativní konzultantka. Nově zastřešuje celý kreativní tým a řídí profesionály a profesionálky z oblasti strategie, grafického designu, copywritingu, produkce nebo sociálních sítí.

Kariéru Střihavková začínala jako novinářka a copywriterka, následně 6 let vedla kreativní a contentové týmy ve dvou agenturách. Kreativně se podílela na digitálních i ATL kampaních pro nadnárodní značky na českém a slovenském trhu, jako je například Volkswagen, Reebok, Nestlé, Schwarzkopf, Playstation, IQOS, Vodafone nebo Škoda.

„Pravidla a zajeté řády mi moc neříkají. Nic není tesané do kamene, obzvlášť v kreativním a tvůrčím světě. Stejně tak se snažím přistupovat k týmu i klientům – nenálepkovat, zkoušet, nechat je, ať si osahají víc věcí, nenastavovat hranice, otevírat nové dveře a nebát se říkat svůj názor – protože žádný nápad není špatný nápad,” říká Střihavková, která se zaměřuje i na audiovizuální tvorbu – scénáře, režii nebo vizuální supervize.

Kromě Kláry Sofie Střihavkové se do kreativního týmu skupiny katz83 v nedávné době připojili také Jan Štěpánek na pozici Social Media Strategist, projektová manažerka Klára Vojtová nebo dramaturg podcastového vydavatelství Media Value Jan Vařečka

-mav-