Óčko v novém pořadu odemyká prémiový obsah online tvůrců

středa, 24. dubna 2024, 15:25 Aktuality, TV MediaGuru

Nový pořad O Unlocked se ve vysílání TV Óčko objeví od středy večer. Nabídne bonusová videa, které nelze mimo paywall konkrétních tvůrců veřejně vidět.

Zdroj: TV Óčko

Zdroj: TV Óčko

Od středy 25. dubna nabídne Óčko bonusová videa a vybrané pasáže z full verzí videí, které nelze mimo paywall konkrétních tvůrců veřejně vidět. Součástí pořadu s názvem O Unlocked budou také informace o jednotlivých tvůrcích a o tom, co nabízejí svým předplatitelům na Herohero, Patreonu či placených webech.

„Pro Óčko tím získáváme unikátní obsah a autorům naopak zajistíme novou cestu propagace a to jak prostřednictvím celoplošného vysílání, tak i enormního zásahu na našich sociálních sítích,“ vysvětluje koncept formátu Alexandr Guha, programový ředitel Óčka.

Autorem grafického obalu, který vychází z odemykání symbolu digitálního zámku, je Lukáš Veverka z Frame100r. Záběr vybraných videí je od zábavných videí (Show Us ankety s reálnými lidmi, dating show Se poperte od GunPoint, reality show Král Kár od Ukaž Káru), přes podcasty (např. Easy Cast, Hodina pravdy, Hype Cast, Love Is On The Air…) až po placené hudební kurzy (ArtMaster) a edukativní videa (AndrejkaJulie, Tohle je Segment).

Na Óčku se mimo jiné znovu objeví i tvůrci a influenceři, jejichž počátek kariéry byl spojen i s první mediální zkušeností právě na Óčku, ať už jde o speakery Jakuba Koťáka, Matěje Dvořáka nebo youtubera Stejka.

Prostřednictvím televizních premiér se zapojí i ti tvůrci, včetně hudebních interpretů, kteří placený obsah neumisťují za paywallovou zeď. V rámci O Unlocked mohou přednostně uvést část svého chystaného obsahu dříve, než ho publikují online.

Pořad O Unlocked se premiérově vysílá ve středu od 21:30 (před seznamkou Naked Attraction), reprízuje se v pátek v 16:30 (před playlistem novinek New Music Radar) a v sobotu v 13:30 (před hitparádou Óčko chart).

-mav-