Volvo je po celý rok sponzorem Cinema City IMAX v OC Flora

středa, 24. dubna 2024, 13:55 Aktuality, Outdoor MediaGuru

New Age Advertising uzavřela se společností Volvo Car Czech Republic roční smlouvu o sponzoringu kinosálu Cinema City IMAX v pražském obchodním centru Atrium Flora.

Zdroj: Cinema City

Zdroj: Cinema City

New Age Advertising, která pro síť kin Cinema City zajišťuje v Česku a na Slovensku reklamu, uzavřela roční smlouvu o sponzoringu kinosálu Cinema City IMAX Flora s tuzemským importérem vozů značky Volvo.

Logo švédské automobilky se na webových stránkách Cinemacity.cz stává součástí loga IMAX a dohoda o partnerství zahrnuje i řadu dalších marketingových a komunikačních aktivit přímo v jedinečném prostředí Cinema City IMAX, včetně využití největšího filmového plátna. „Partnerství Cinema City IMAX, kterou jsme uzavřeli se společností Volvo, lze zároveň vnímat i jako názornou ukázku širokého spektra atraktivních a kreativních možností, které kinoreklama nabízí a které se ani zdaleka neomezují pouze na spoty na plátně,“ říká Renáta Ben, Country manažerka New Age Advertising pro CZ a SK.

Společné logo IMAX Volvo se tak nyní stává nedílnou součástí veškeré komunikace kinosálu IMAX na sociálních sítích (Instagram, LinkedIn, Facebook, X), logo automobilky bude zahrnuto i do komunikace v rámci organizování speciálních událostí a Volvo se objeví i v programu u vchodu do sálu IMAX. Do chodby před sálem IMAX byl instalován monitor LG SuperSign o velikosti 75 palců, který bude přehrávat stejný spot jako ostatní obrazovky v rámci Cinema ity Flora. V předsálí pak po celou dobu trvání smlouvy poběží na čtyřech plazmových obrazovkách půlminutový reklamní spot značky Volvo a při vstupu do sálu IMAX jsou diváci na plátně uvítáni spotem s textem IMAX Volvo.

Součástí partnerství je rovněž vystavení vozu značky Volvo v Cinema City Letňany a Cinema City Nová Karolina v Ostravě.

-mav-