Seriálový souboj začne Nova už na konci srpna

pátek, 19. srpna 2011, 09:03 TV MediaGuru

Televize Nova upravuje svůj program a rozhodla se nasadit svůj klíčový seriál Ordinace v růžové zahradě už na konci srpna.

Oproti původně plánované Hospodě zařadí TV Nova v úterý 30. srpna nové díly svého stěžejního seriálu Ordinace v růžové zahradě, následující díl pak uvede ve čtvrtek 1. září. Seriálový souboj nejsilnějších komerčních stanic tak Nova odstartuje o týden dříve.

Konkurenční Prima plánuje začít vysílat další díly původního seriálu Cesty domů od pondělí 5. září. Prima vysílá seriál vždy v pondělí a ve středu.

Ve středu se Cesty domů budou křížit s kriminálním pořadem Expozitura, který jako svou hlavní kartu vytahuje konkurenční Nova. Opakovat ji bude v pátek po půlnoci. Nosný podzimní pořad Primy, talentová show Česko Slovensko má talent, bude vysílán v neděli a oba pořady se tak vzájemně vyhnou.

Naopak pondělní vysílání seriály Cesty domů půjde proti nováckému sitcomu Comeback, který následně doplní repríza seriálu Okresní přebor. Tři zářijové páteční večery budou na Nově od 20:00 patřit filmovým příběhům Harryho Pottera. Páteční večery má Prima vyhrazeny pro komisaře Schimanského a pro show Jana Krause.

-mav-