Krausova show na partnerském kanálu na YouTube

čtvrtek, 01. září 2011, 04:15 TV MediaGuru

Nová sezóna pořadu Show Jana Krause na TV Prima odstartuje začátkem září novým partnerským kanálem na portálu YouTube pod názvem “SJKshow”.

Partnerský kanál kromě jiného umožní tvůrcům pořadu vytvořený obsah monetizovat a zároveň využít nástroj “ID obsahu” (Content ID) pro kontrolu obsahu v zájmu ochrany autorských práv. Projekt je součástí celoročního programu “Google pro českou kulturu 2011”.

Start druhé sezóny pořadu Show Jana Krause v televizi Prima bude ve znamení několika novinek. Kromě YouTube kanálu budou asi nejviditelnějšími nová znělka pořadu a přesun místa natáčení do pražského Divadla Archa. Se všemi novinkami se budou moci diváci seznámit v prvním premiérovém díle, který vysílá Prima v pátek 2. září od 22.00 hod.

Na novém YouTube kanálu se budou pravidelně objevovat nové části talkshow. Kromě všech předchozích epizod tam uživatelé najdou i bonusový materiál vytvořený speciálně pro YouTube. Portál YouTube si Jan Kraus vybral zejména pro jeho filozofii svobodného sdílení informací a zároveň proto, aby si i starší odvysílané díly talkshow mohly najít cestu k širokému publiku.

-mav-