Bohemia Tyčinky mají vůbec první kampaň

úterý, 29. listopadu 2011, 04:04 Reklama MediaGuru

Bohemia Tyčinky mají vůbec první kampaň ve své historii. Zesměšňují v ní zákazy Evropské unie.

Bohemia Tyčinky mají vůbec první kampaň ve své historii. V minisérii čtyř televizních spotů si značka Bohemia na příkladu tradičních tyčinek utahuje ze zákazů Evropské Unie. Bohemia Tyčinky jsou představeny jako tradiční česká kvalita, na kterou si Češi od nikoho nenechají sahat. Koncept pochází z dílny agentury McCann Ericson, spoty režíroval Saša Gedeon.

„Bohemia Tyčinky patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější slané snacky, přesto se dosud obešly bez silnější mediální podpory. To jsme chtěli napravit," vysvětluje pozadí kampaně brand manažer Marek Gold.

Ve třech spotech fiktivní zástupci Evropské komise – Ital, Francouz a Němec vyslovují své názory, proč tradiční české Bohemia tyčinky neobstojí v EU a navrhují, pokud nebudou splněny jejich požadavky, tyčinky zakázat. Spoty končí rezolutním odmítnutím. Obsah čtvrtého dílu agentura zatím tají.

Kampaň je vysílána na TV Prima, Nova, Prima Cool, Prima Love, TV Barandov, Nova Cinema a AT Max. Další podpora je v outdooru, v printu a na internetu.

 

-mav-