Zahájil online herní magazín Gamezine.cz

úterý, 14. srpna 2012, 07:43 Aktuality MediaGuru

Společnost CzechNetMedia, která provozuje například kulturně-lifestylový magazín Topzine.cz, uvedla svůj další web pro mladé. Novým magazínem s názvem Gamezine.cz cílí na čtenáře zajímající se o hry a technologie.

Nový magazín vznikl rozšířením původní rubriky Technologie a hry na magazínu Topzine.cz, přes kterou jsou oba magazíny stále propojené.

„Čtenáři na něm najdou rubriky zaměřené na videohry, ale také na gadgety s tipy na dárky, high-tech vychytávky, komiksy a filmové blockbustery, zkrátka všechny ty guilty-pleasure věci, které mají mladí tolik rádi. Tento koncept vychází z formátů známých ze západních zemí, kde je toto pojetí velice oblíbené,“ uvedl projekt manažer Gamezine.cz Marek Jedinák.

Magazín není propojen či jinak navázán na žádný e-shop s videohrami. Nový magazín by se měl prezentovat hlavně před hráči videoher a milovníky vědy a technologií. První akcí, kde by se měl oficiálně představit, je festival her a fantastiky FanCity, který se uskuteční koncem října v Hotelu Olšanka v Praze.

Do konce roku 2012 chce CzechNetMedia rozšířit své portfolio o nový web pro mladé ženy.

-mav-