Silvestr letos ve znamení slavnostních top TV pořadů

pondělí, 10. prosince 2012, 15:40 TV MediaGuru

Programová schémata hlavních tuzemských TV stanic počítají na Silvestra především se svými hlavními pořady.

Především speciální vydání hlavních pořadů, spjatých s jednotlivými TV stanicemi, budou tvořit letošní silvestrovské vysílání.

Nejsilnější komerční televize Nova s Primou jsou spjaty s jejich hlavními dovednostními pořady typu reality show - Česko hledá Superstar (TV Nova) a Česko Slovensko má talent (Prima family). TV Nova odhalila svůj vánoční a silvestrovský program ve vánočním magazínu, který v pondělí představila. Vedle pořadu SuperStar Silvestr bude poslední den letošního roku vysílat hudební pořady – To nejlepší ze Slavíků a koncert Michala Davida z Lucerny.

Prima family sází na tváře ze svých klíčových pořadů Partička a také na speciál k reality show ČeskoSlovensko má Silvestra. Připraveno je i speciální vydání soutěže Nikdo není dokonalý.

ČT1, která vloni na Silvestra bodovala s Všechnopárty Karla Šípa, nabídne její silvestrovské vydání i letos. Vedle toho odvysílá mj. Zázraky přírody, či pořady Do roka a do dne a Silvestr 2012.

Také TV Barrandov chce poslední letošní rok připomenout své hlavní úspěšné pořady, a to zejména Barrandovský Videostop a Vtip za stovku.

Výběr pořadů vysílaných 31.12. 2012 od 20:00

-mav-