Bývalý šéfredaktor Economie Fejtek vede nový časopis

pondělí, 15. dubna 2013, 08:58 Aktuality MediaGuru

Na trh vstoupil nový měsíčník s názvem Profi Poradenství & Finance, který je určen profesionálům v oboru finančního plánování. Obsahově se časopis zaměřuje na analýzy a informační servis, strategie, rady, nápady a reportáže ze společnosti. Titul na trh uvádí společnost A 11, šéfredaktorem časopisu je Petr Fejtek, který ještě nedávno vedl konkurenční časopis FP- Finanční Poradce ve vydavatelství Economia.

První tři čísla časopisu vychází v nákladu 16 tisíc kusů a míří k registrovaným finančním poradcům u ČNB zdarma do schránek. Časopis čtenář také aktuálně pořídí zdarma na webu http://www.profipf.cz/, kde se objeví první tři čísla zdarma ke stažení. Zde si také mohou finanční poradci objednat zvýhodněné celoroční předplatné za 495 Kč.

„Bez novinek a inovací by byl život nuda, proto jsem se rozhodl přijmout nabídku mladších kolegů vytvořit nový časopis, který bude opravdu profi a půjde více s dobou, což nám již předešlý titul neumožňoval,“ sdělil šéfredaktor Petr Fejtek a dodává „Jsme otevřeni veškerým nápadům, který posunou nás a celý poradenský obor do předu.“

-mav-