Fast Forward je partnerskou agenturou Y&Rubicam

pondělí, 15. dubna 2013, 10:40 Aktuality MediaGuru

Reklamní agentura Fast Forward, která na českém trhu působí od roku 2001, se stala partnerem komunikační a reklamní skupiny Young & Rubicam (Y&R). Obě strany uzavřely afilační dohodu. Agentura Fast Forward bude i po uzavření transakce nadále působit pod vlastní značkou. Nově se ale na základě smlouvy stává partnerem Y&R Prague.

 „Věříme, že nám partnerství s Y&R přinese nové obchodní příležitosti. Spojení se silným mezinárodním partnerem představuje logický krok směrem k posílení aktivit a brandu agentury,“ uvedl Radek Čech, CEO  a zakladatel agentury Fast Forward.

Fast Forward se sídlem v Brně působí na českém trhu od roku 2001. V současnosti mezi hlavní klienty agentury patří firmy Omega Pharma (ČR a Slovensko), Toyota Financial Services (ČR a Slovensko), Lexus Financial Services (ČR a Slovensko), Garmin, Toyota Material Handling, Nikon, Ytong (ČR a Slovensko), Jan Becher – Pernod Ricard nebo Alza.cz. Zakladatelem a výkonným ředitelem agentury je Radek Čech, který aktuálně řídí tým složený ze 14 pracovníků agentury.

Young & Rubicam Group působí v 90 zemích, je součástí skupiny WPP.

-mav-