Focus Agency se připojila ke skupině Kindred Group

čtvrtek, 10. října 2013, 14:17 Aktuality MediaGuru

PR agentura Focus Agency se stala novým členem skupiny nezávislých komunikačních agentur Kindred Group. Do skupiny společností specializovaných na různé disciplíny digitálního marketingu přináší Focus Agency expertízu v oblasti public relations, kterou Kindred Group doposud nepokrývala. Na spolupráci se dohodli vlastník Focus Agency Robert Svoboda a Michal Nýdrle, CEO Kindred Group.

„Nabídka PR služeb je pro rozvoj Kindred Group logickým krokem, který vychází z potřeb našich klientů. Klienti si žádají integrovaná řešení od subjektů s dostatkem vlastních kapacit, ale zároveň raději pracují s menšími agenturami, které jsou jim schopné nabídnout osobní přístup. Na tento vývoj reaguje náš způsob vedení a růst Kindred Group,“ popisuje Michal Nýdrle.

Focus Agency působí na českém trhu od roku 2000 a specializuje se na public relations, media relations a komunikační a marketingové strategie. Během uplynulých 13 let agentura realizovala stovky projektů pro klienty z oblasti farmacie, IT, finančnictví, potravinářství a vybavení domácností. V rámci Kindred Group bude Focus Agency úzce spolupracovat s agenturou Inspiro Solutions, která se zaměřuje na sociální média.

-kch-