Přednášky Marketing Festivalu budou i online

pátek, 01. listopadu 2013, 20:07 Aktuality MediaGuru

Vstupenky na dvoudenní konferenci Marketing Festival, který se koná 22. a 23. listopadu v brněnském Janáčkově divadle, jsou již vyprodány. Její organizátor Jindřich Fáborský však nabízí možnost zakoupit si video přenosy ze všech přednášek za 500 Kč.  Na webu www.marketingfestival.cz se zájemce zaregistruje a do 14. prosince mu bude umožněn přístup do video-sekce všech festivalových přednášek včetně prezentací všech řečníků.

Pro účastníky je přístup k videím zdarma. S praktickými přednáškami na festivalu vystoupí Cyrus Shepard (MOZ), Neil Patel (KISSmetrics), Gillian Muessig (MOZ), Kate Morris (Distilled), Brian Carter (InfiniGraph) a mnoho dalších. Z českých hvězd se zúčastní například Jan Zdarsa (Google), Jan Podzimek (Pria) či Mirek Černý (Futurelytics).

Pro všechny účastníky a zájemce bude, jako bonus zdarma, připraven e-book, který bude vydán u příležitosti konání festivalu. Na 65 stranách se čtenáři dozví nejenom základní informace o SEO, reklamě na internetu, webové analytice, ale i sociálních sítích a dalších technikách online marketingu.

-kch-