SMSvoucher kombinuje SMS a slevový marketing

čtvrtek, 28. listopadu 2013, 14:32 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Ve čtvrtek 28. listopadu byla spuštěna služba SMSvoucher, která reaguje na klesající efektivitu obchodních sdělení a slevových pobídek v rámci e-commerce. SMSvoucher kombinuje prvky slevového a SMS marketingu.

Služba se stává klíčovým nástrojem otevřené platformy Brands’n’Friends, sloužící ke správě aktivit věrnostních klubů a rozšiřování zákaznických databází. Zákazníci voucher vybírají z databáze slevových nabídek na webu www.SMSvoucher.cz nebo prostřednictvím aplikace pro mobilní zařízení, která mimo jiné pracuje s geolokací jednotlivých slevových akcí. Uživatel tak na mapě vidí, jaké akce může ve svém okolí využít. Aplikace navíc umožňuje ukládat a spravovat zákaznické karty libovolného množství i druhu.

„Služba nepracuje s provizním modelem, obchodník platí pouze pevné náklady na propagaci v řádu stokorun měsíčně. Díky tomu přináší obchodníkům výraznou úsporu zejména u masových akcí,“ dodává Ondřej Švrček, manažer projektu. „Kontakty, které prostřednictvím akcí zákazník získá, je pak možné využít k dalším obchodním pobídkám. Ze zkušenosti víme, že rozesílka SMS pobídek může nárazově zvednout prodeje až o 500 %.“

SMSvoucher zatím podporují firmy jako Husky, TimeOut, A3sport, JRC či PetCenter.

-kch-