Vaníček míří do Blesk TV, bude pracovat s Mackem

pátek, 08. listopadu 2013, 15:24 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Odcházející mluvčí TV Prima David Vaníček se vrátí k práci TV reportéra.

Mluvčí televize Prima David Vaníček, který v pátek 8. listopadu opouští post v druhé nejsledovanější komerční televizi, míří do vydavatelství Ringier Axel Springer CZ. Společně s Petrem Mackem, který přichází z TV Nova, budou pracovat pro internetový videoportál Blesk TV. Vaníček bude zástupcem vedoucího Blesk TV (vedoucím je Petr Macek) a současně editorem video zpravodajství Blesku. Do Ringieru přijde David Vaníček 1. prosince 2013.

„Na starost budu mít především zpravodajskou část. Vracím se tedy k práci, ve které mám devítiletou praxi z Novy. Vracím se i před kameru, některé z nových pořadů Blesk TV budu moderovat,“ uvedl pro MediaGuru.cz David Vaníček.

Blesk TV tak v krátké době posiluje o redaktory z televizního prostředí. Petr Macek byl dosud šéfredaktorem společenského televizního magazínu Prásk.TV (Nova). Vaníček před svým příchodem na pozici tiskového mluvčího Primy pracoval ve zpravodajství TV Nova.

Ringier Axel Springer CZ spustil video kanál Blesk TV letos v červnu. Jeho spuštění a rozvoj je v souladu s dlouhodobou koncepcí původně vydavatelské společnosti posouvat se směrem k multimediálnímu obsahu.

-mav-