Krušovice podpoří v době masopustu Pepřové pivo
Letošní masopust oslaví pivní značka Krušovice speciálním Pepřovým pivem. Celkem 1 550 hektolitrů dvanáctistupňového ležáku se zeleným pepřem bude k dostání ve vybraných restauracích a hospodách od 10. února do konce měsíce nebo do vyprodání zásob.
Tradice vaření Pepřového piva vznikla před třemi lety v pivovaru ve Velkém Březně, autorem receptury je vrchní sládek Petr Hauskrecht, který v současnosti řídí také pivovar Krušovice.
Krušovice - Pepřové pivo
Pepřové pivo bude podpořeno komunikací v rádiu, tisku a na internetu. Na stránkách www.peprovepivo.cz je již nyní k dispozici seznam restauračních zařízení, kde speciální pivo načepují. Ve třech krušovických restauracích, v Šalandách v Rakovníku, Lounech a Hradci Králové, proběhnou tradiční zabíjačkové hody spojené s ochutnávkou Pepřového a soutěží.
Komunikační kampaň byla připravena interně ve spolupráci s agenturou WMC Grey.
-kch-