Óčko i letos pokračuje s G2 Acoustic Stage

pátek, 13. února 2015, 07:15 Aktuality, TV MediaGuru

Televizní stanice Óčko bude i v letošním roce pokračovat v projektu akustických vystoupení G2 Acoustic Stage. Třetí ročník naváže na stávající koncept. Óčko postupně oznámí seznam interpretů na rok 2015.

Pořad, jehož partnerem je Komerční banka, která se ho rozhodla využít pro podporu svého konta G2.2., představuje přední české a slovenské hudebníky ve světle akustických vystoupení. Záznamy všech  koncertů jsou postupně odvysílány na Óčku a poté vydány na dvojpacku CD/DVD.

Novinkou třetí řady bude možnost si s vybranými umělci zazpívat. Óčko osloví své diváky pomocí soutěže a následně vybere výherce, který vystoupí po boku umělce či kapely na koncertu v pražském Retru.

Doposud v  Retru vystoupili např. Wohnout, Xindl X, Ewa Farna, Michal Hrůza, Vypsaná fiXa a další přední domácí interpreti. „I letošní série bude v mnoha ohledech netradiční. Chceme zkusit dostat do akustického kabátu třeba rappery anebo interprety, které si v této poloze dokáže fanoušek jen dost stěží představit,“ uvedl Michal Klein z Óčka.

Ocko_Acoustic Stage

-mav-