Coca-Cola uvádí pro HoReCa ice bucket a izobox
Společnost Coca-Cola HBC uvádí do segmentu HoReCa on-trade novinky. Jako doplněk strategie Coke & Meal (Coca-Cola k jídlu) nově nabízí svým obchodním partnerům, tzv. ice buckety a izoboxy.
Novinky umožňují hostům obsloužit se hned po příchodu do restaurace, bez nutnosti čekat na obsluhu. Nápoje jsou navíc nabízeny za zvýhodněnou promo cenu. Určeny jsou zejména pro provozovny nabízející obědové menu.
Ice bucket, česky kbelík s ledem, bude v restauracích umístěn přímo na stolech. „Pohled na orosený nápoj působí na spotřebitele jako ideální impuls k nákupu,“ říká Ondřej Balvín, Channel Development Manager ON Premise Coca-Cola HBC CZ/SK, a dodává:„Pro provozovny, které nemají dostatečnou kapacitu ledovače nebo jej nemají k dispozici, je určen tzv. izobox, vyrobený ze dřeva. Správnou teplotu nápojů v něm totiž udržuje speciální pěna.“
Od nových forem podpory prodeje si Coca-Cola HBC slibuje zejména vyšší obrat. „Podle našeho odhadu a podle již proběhlých praktických testů v několika desítkách restaurací tato strategie přinese dvacetiprocentní nárůst prodeje během oběda,“ dodává Martin Vokál, manažer pro klíčové zákazníky Coca-Cola HBC, a dodává: „Obě řešení plánujeme rozšířit přibližně do 3 000 provozoven nabízejících obědové menu, a to jak v České republice, tak na Slovensku.“
-kch-