Kofola rozvíjí koncept UGO salaterií, otevírá osmou
Společnost Kofola pokračuje v rozvoji své značky čerstvých šťáv UGO. Po loňské akvizici sítě freshbarů Mangaloo a následném rebrandingu posouvá dále její koncept salaterie.
Ke standardním barům přibylo dnes již sedm UGOvých salaterií, tedy prodejen se sortimentem rozšířeným o zeleninové polévky a saláty. Šest salaterií je v Praze, sedmá v Hradci Králové, v příštím týdnu se otevře první také na Slovensku, v Bratislavě. „V dalších měsících roku 2015 chceme zprovoznit ještě další tři pobočky,“ říká na dotaz MediaGuru.cz Věra Škopová, brand manažerka UGO.
Salaterie mají kromě stálé nabídky také sezónní menu, na kterých značka spolupracuje s Hanou Michopulu. Na koncept, který jde vstříc zdravému životnímu stylu, značka upozorňuje především prostřednictvím komunikace na internetu, PR aktivit a v místě prodeje.
-kch-