Nova může uvést kuchařskou show ještě před létem

úterý, 21. dubna 2015, 07:12 TV MediaGuru

Soutěžní kuchařská rodinná show Nejlíp vaří moje máma zřejmě zamíří do vysílání ještě na jaře.

Nová kuchařská reality show Nejlíp vaří moje máma by se mohla ve vysílání televize Nova poprvé objevit ještě před letošními prázdninami. Napovídalo by tomu zintenzivnění probíhajících castingů, které Nova promuje ve svém vysílání. Televize uvedení nové kuchařské show poprvé představila na únorové tiskové konferenci, z kontextu představených pořadů ale spíš vyplývalo, že s ní komerční jednička počítá až pro podzimní vysílání.

Také podle informací MediaGuru.cz nelze vyloučit nasazení nové show o vaření ještě v průběhu letošního jara. Formát pořadu je licenční, originální verzi vysílá španělská televize pod názvem Mi madre cocina mejor que la tuya. Ve vysílání Novy má pořad zaujmout vysílací čas v tzv. access prime-time, konkrétně v čase kolem 18:30, a to vždy v sobotu a v neděli.

V pořadu soutěží dva dvougenerační rodinné týmy (např. matka a syn, otec a dcera, tchýně a snacha). Vaří jídla podle svých receptů. Následně porotce, profesionální kuchař, vyhodnotí, které jídlo je chutnější. Vítěz každého dílu získá desetitisícovou výhru a zároveň postoupí do dalšího dílu, dokud ho někdo neporazí.

-mav-