Nova Plus uvede tři nové online pořady

čtvrtek, 11. června 2015, 16:10 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Server Nova Plus uvede nové online projekty vlastní výroby. První dva pořady Hravě zdravě s Kristinou Kloubkovou a Trendy Trendy jsou lifestylové krátké snímky zaměřené spíše na ženy. Moderátorka Televizních novin Kristina Kloubková ve svém pořadu přináší divákům nápady a tipy, jak zabavit předškoláky. Nové díly budou k dispozici každý čtvrtek.

Trendy Trendy je fashion pořad zaměřený hlavně na líčení, účesy a módu. Aktuální trendy v těchto oblastech komentují stylisté. Nové díly pořadu se objeví každý pátek.

Třetí novinkou je cyklus krátkých dokumentů Brána do historie o historických okamžicích s dobovými záběry. Je zaměřen spíše na muže. Připravuje ho ve spolupráci s Vojenským historickým ústavem. Autorem projektu Jakub Vrána, reportér Televizních novin. Kromě tematických bloků občas redakce představí i Bránu do historie speciál, kde chce nabídnout celé dokumenty z archivu VHÚ. Nové díly uvede každé pondělí.

„V oblasti videoprojektů ale nelaunchujeme jen nové pořady, hodně se věnujeme také přímým přenosům z různých sportovních či kulturních akcí. Většina z nich běží na Nova Plus, Voyo nebo TN.cz. Jako specialitu budeme přinášet záznamy i přímé přenosy ze zákulisí castingů i finálových kol SuperStar. U všech těchto pořadů samozřejmě nabízíme klientům začlenění product placementu, sponzoringu a dalších forem komerční visibility,“ řekl Jiří Sládek, manažer on-line portfolia.

-mav-