Twix se v regionální kampani spojuje s Tchibo

pátek, 22. ledna 2016, 07:53 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka čokoládových tyčinek Twix z portfolia společnosti Wrigley se v nové kampani profiluje jako doplněk ke kávě. Napříč marketingovým mixem se proto spojuje se společností Tchibo.

„Rádi bychom českým spotřebitelům představili Twix jako součást kávového rituálu, jelikož chuť kávy, čokolády s karamelem a sušenkou se výborně doplňují,” vysvětluje Jaroslava Kapitánová, brand manažerka značky Twix. „Naším dlouhodobým cílem je, aby se Twix stal v myslích spotřebitelů synonymem sladkosti k šálku kávy,“ doplňuje. Od spojení s kávou, jejíž nákup je u většiny spotřebitelů plánovaný, si tyčinky Twix, které naopak spadají do impulzivních nákupů, slibují také možnost oslovení nových zákazníků.

Klíčový vizuál tyčinek Twix a káva Tchibo
Klíčový vizuál tyčinek Twix a káva Tchibo

V celé obchodní síti jsou v prodeji tyčinky v soutěžním obalu s kódem ve variantách 50g nebo multibalení 4x50g. Kódy je možné od 8. února do 17. dubna sbírat a proměňovat na stránkách www.twix.cz, výhry budou k vyzvednutí v kamenných obchodech i e-shopu Tchibo.

Soutěžní obal tyčinek Twix
Soutěžní obal tyčinek Twix

Podpůrná kampaň bude probíhat na internetu a v místě prodeje. Ve vybraných prodejnách budou tyčinky Twix a káva Tchibo vystaveny společně a podpořeny speciální komunikací. Ve značkových obchodech Tchibo kampaň doplní vizuály na LCD monitorech a komunikací uvnitř tištěných katalogů.

Konceptem propojení, který vznikl v České republice, se inspirovaly i další evropské trhy, realizován bude též na Slovensku, v Rumunsku, Rakousku a Maďarsku.

-stk-