V květnu se koná veletrh Reklama Polygraf

pátek, 15. dubna 2016, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od 10. do 12. května 2016 se uskuteční 23. ročník mezinárodního veletrhu Reklama Polygraf. Místem konání je výstaviště PVA Expo Letňany.

Veletrh reklamních služeb nabídne stejně jako v uplynulých letech jednak prostor pro setkání osobností z oboru, ale představí také nejnovější trendy, výrobní postupy a řešení reklamní komunikace. „Veletrh je zaměřen na technologie a materiály pro výrobu reklamy, singmaking, polygrafii, 3D tiskárny, POP i POS materiály, dárkové předměty a související služby,“ vyjmenovává ředitelka veletrhu Jana Nosálová.

Letošní ročník má nabídnout přehlídku nejen největších hráčů na českém trhu, ale také více zahraničních vystavovatelů z Polska, Německa, Rakouska, Itálie či Bulharska. Vystavovat mají např. společností Spandex, Canon, Xerox, Comimpex, DataLine Technology, Ospap, Profisign, Bitcon, Konica Minolta, Ricoh a další. Novinkou pak bude segment print&packaging. Mezi vystavovateli z oblasti print&packaging se objeví například společnosti Arcon, Ospap, Ricoh či pap4ever digital.

Veletrh je tradičně spojen s odborným doprovodným programem. „Pro předem registrované zájemce připravujeme odborný diskusní panel Reklama v historických kulisách, který se bude týkat problematiky reklamy v památkově chráněném prostoru. V rámci veletrhu se také uskuteční vyhlášení soutěží Kalendář 2016 a Duhový paprsek,“ vyjmenovává Nosálová. Paralelně s těmito akcemi bude v prostorách veletrhu probíhat dvoudenní doprovodný program, ve kterém budou vystavující firmy vystupovat s odbornými přednáškami rozličných témat.

Souběžně s veletrhem Reklama Polygraf se v areálu výstaviště uskuteční také soubor průmyslových veletrhů For Industry, který nabídne průřez průmyslovými technologiemi. Chybět nebude prezentace 3D tiskáren.

Další informace najdete zde.

-mav-