Nokian Tyres v kampani přibližují severské podmínky

pátek, 16. prosince 2016, 10:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Finský výrobce zimních pneumatik Nokian Tyres spustil celoevropskou zimní imageovou kampaň, jež běží především v outdooru a na internetu. Značka v ní chce lidem přiblížit drsné podmínky, které ve Finsku panují a které donutily Finy před osmdesáti lety vynalézt zimní pneumatiku.

nokiantyres

Kampaň se objeví mimo jiné ve 14 lyžařských střediscích čtyřech evropských zemí – Rakousku, Švýcarsku, Německu a Itálii, celkem bude využito přes 2 200 OOH ploch. Branding bude posílen ledovými sochami, například medvědem, který je spolu s ambasadorem značky Nokian Tyres, mistrem F1 Mikou Häkkinenem, součástí nového evropského televizního spotu. V letoviscích bude outdoorová kampaň doplněna aktivitami – pro návštěvníky v rakouském zimním středisku Kühtai bude například připraven skok do ledového bazénku.

Na Instagramu běží soutěž, v níž si zájemci mohou vyzkoušet, zda jsou drsní jako Finové. Stačí si otisknout tvář do sněhu, tu pak vyfotit a nasdílet na Instagramu pod hashtagem #shapedbynorth. Soutěží se o třídenní zájezd za polární kruh do testovacího centra White Hell společnosti Nokian Tyres.

-stk-