Orion cílí mezi top značky, uvádí Čokoládové studio

Čokoládová značka Orion uvádí nový marketingový koncept v podobě čokoládového studia, kterým se chce rozšířit do prémiového segmentu s Mistrovskou edicí hořkých čokolád se 68 % kakaa. „Naše značka má dlouhou tradici a jsme na ni patřičně hrdí. Nyní ji chceme přivést mezi top značky,“ vysvětluje Stanka Růžičková, manažerka Čokoládového studia.
V pražské kavárně Parlor po tři dny postavila studio, v němž mohou návštěvníci ochutnat na místě připravované čokoládové pochutiny či si je koupit na váhu. Studio klade důraz na historii a pracuje s designem Zdenka Rykra, autora loga značky ve tvaru čtyřcípé hvězdy.

Každý den je tematicky zaměřen na jiný druh čokolády. Zatímco 18. ledna si mohli lidé vyzkoušet čokoládové tabulky, 1. února čokoládové košíčky a 13. února, den před sv. Valentýnem, bude možné si odnést čokoládu s vyrytým osobním vzkazem, zabalenou do obalů inspirovaných původními Rykrovými návrhy.

„Zatím nový koncept testujeme, abychom zjistili, jaký bude mít ohlas. Sbíráme zpětnou vazbu, která je doposud velmi pozitivní, a poté se rozhodneme jak dál. Pracujeme s několika scénáři, možností je například zasadit čokoládové studio do kavárny nebo do obchodního centra,“ dodává Stanka Růžičková.
Mistrovská edice hořkých čokolád se 68 % kakaa bude dále podpořena také v televizi a místě prodeje, kde budou probíhat také ochutnávky.
Pod konceptem je podepsána kreativní agentura Zaraguza.
-stk-