Manner propaguje Manner Müsli i přes jogurty

neděle, 14. května 2017, 09:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Původem vídeňská firma Josef Manner & Comp. před časem rozšířila své portfolio. K oplatkám a snackům přibylo v typické růžové barvě Manner Müsli, které je nyní zalistováno v řetězcích Globus a Billa, dále je k dostání na nezávislém trhu a v online prodeji.

Novinkou se snaží Manner rozšířit spektrum příležitostí. „Zeptáte-li se fanoušků Manner, jaké inovace by si přáli od své nejoblíbenější značky, dostanete stále stejné odpovědi. Manner konzumenti si přejí, aby je Manner doprovázel celý den,“ popisuje vedoucí marketingu společnosti Ulf Schöttl.  

Manner Müsli je podpořeno přes BTL kanály. V místě prodeje je nasazena reklama, ochutnávky a sampling. Dále jsou využity billboardy, mobilboardy, sponzoring či product placement.

mannermusli_ad

Od května je také možnost koupit kefírové mléko a bílé jogurty Mlékárny Valašské Meziříčí s informacemi o Manner Müsli, na něm jsou zase naopak informace o jogurtech. „Partnery pro spolupráci si pečlivě vybíráme. Ne jinak tomu bylo i u spolupráce s Mlékárnou Valašské Meziříčí. Tato volba je dobře vnímána i spotřebiteli. A to vzhledem k oblíbenosti obou značek,“ dodává Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel Josef Manner. Do budoucna jsou plánovány další projekty obou společností.

manner
Propagace Manner Müsli na výrobcích Mlékárny Valašské Meziříčí

Do portfolia společnosti Josef Manner & Comp. patří vedle oplatek Manner i značky Casali, Napoli a Mozartovy koule od Victora Schmidta.

-stk-