OMV rozvíjí gastro koncept, spojuje se s Ridim
Společnost OMV rozvíjí svůj gastro koncept, svou nabídku občerstvení rozšiřuje o čerstvě připravené sendviče. Jejich recepturu připravil šéfkuchař Emanuel Ridi, s nímž značka spolupracuje dlouhodobě, například v aktuální věrnostní kampani na grilovací náčiní.
Nabídka sendvičů bude sezónní, již nyní je zařazena na zhruba 70 ze 160 čerpacích stanic sítě OMV. Do konce roku by se v souvislosti s rekonstrukcí vybraných stanic měly sendviče objevit na další dvacítce.
„Novou nabídkou sendvičů navazujeme na loňskou akci s názvem ,Sendvič na míru’, v níž si mohli naši zákazníci vytvořit sendvič podle své chutě. Sešlo se nám na 2,5 tisíce receptů, což nás přesvědčilo, že cestou čerstvého a kvalitního jídla stojí za to pokračovat,“ popsal Michal Janda, marketingový manažer společnosti OMV ČR, a doplnil: „Naplňujeme tak naši filozofii ,We care more’, s níž se snažíme přinášet i hodnotu, kterou zákazník ani neočekává.“
Na letní období jsou připraveny tři sendviče – Focaccia Prosciutto za 75 korun, Manu sendvič za 65 korun a vegetariánská Taleggio bageta za 45 korun. Na podzim by je měla nahradit podzimní varianty.
Novinka bude podpořena kampaní, a to jak BTL, tak ATL komunikací. Na čerpacích stanicích ji podpoří POS materiály a plakáty, dále bude komunikována v outdooru, rádiu a online. Sdělení bude postaveno na tváři Emanuela Ridiho a sendviči Manu, nesoucí zkrácenou verzi jeho jména.
Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura Carat.
-stk-