Lobkowicz uvádí na trh vlastní Cider Black Hill

Skupina Pivovary Lobkowicz uvádí na český trh vlastní jablečný Cider Black Hill. „Zahájením výroby Cideru Black Hill vstupujeme do zcela nového segmentu trhu. V cideru vidíme značný obchodní potenciál, neboť využijeme aktuální trend rostoucí poptávky po nových a neobvyklých příchutích,“ vysvětluje Jan Novák, marketingový ředitel skupiny Pivovary Lobkowicz.
Cider Black Hill se vyrábí z kvašeného jablečného moštu. Je mírně perlivý a s obsahem 4,5 % alkoholu se řadí mezi tzv. polosuché cidery. Oslovit s ním chce Lobkowicz zejména ženy i muže ve věku 25-45 let, kteří žijí moderním životním stylem, tráví hodně volného času s přáteli, mají pozitivní myšlení a rádi experimentují.
K dostání bude v různých typech provozoven i velkoobchodů od příštího týdne po celé republice. Novinka bude komunikována v místě prodeje, na sociálních sítích a také na pivovarských slavnostech, kde proběhnou ochutnávky. Podpořena bude v lokálních médiích, v rádiu a tisku, o masivní ATL kampani však značka letos neuvažuje.
-stk-