Pónya opouští Burdu, obchod povede Kallista

středa, 25. října 2017, 15:30 Lidé, Tisk MediaGuru

Leo Kallista převezeme po Anamy Pónya řízení obchodního oddělení Burda Praha.

Leo Kallista, foto: Burda Praha

Leo Kallista, foto: Burda Praha

Stávající obchodní ředitelka Burda Praha Anamy Pónya opouští ke konci roku vydavatelství a bude se věnovat vlastním projektům. Na pozici obchodního ředitele nastoupí od ledna 2018 Leo Kallista, dosavadní zástupce, který přišel do Burdy letos v červenci. Má pokračovat v nastolených procesech se zaměřením na digitální prodej i maximalizaci výsledků stávajícího portfolia.

„Vracím se k oblasti, na kterou se specializuji, tedy projektové a strategické řízení a marketing, a budu se věnovat svým klientům od začátku příštího roku,“ uvedla ke svému odchodu Anamy Pónya, která tak z Burdy odchází po dvou letech.

Burda Praha ve středu uvedla, že vstupuje do finální fáze restrukturalizace obchodního a projektového oddělení. Proces nastartovala právě Anamy Pónya.

Anamy Pónya, foto: Burda Praha

Anamy Pónya, foto: Burda Praha

„Anamy výborně odvedla a dokončila práci krizového manažera, na které jsme se dohodly, a přeju jí hodně úspěchů v další etapě její kariéry. Leo Kallista je zkušený obchodní manažer a rozumí prémiovým značkám v portfoliu Burdy. Má ty nejlepší předpoklady se dobře zhostit úlohy a obchodně využít jejich potenciálu na všech platformách,“ zdůvodnila změnu generální ředitelka vydavatelství Petra Fundová.

-mav-