Youradio uvedlo hudební prezidentský speciál

neděle, 17. prosince 2017, 09:55 Aktuality, Rádio MediaGuru

Prezidentský hudební speciál nabízí streamovací služba Youradio z portfolia Lagardere Active ČR.

Zdroj: Lagardere Active ČR

Zdroj: Lagardere Active ČR

Youradio, česká hudební streamovací služba z portfolia Lagardere Active ČR, odstartovala prezidentský speciál. V rámci hudebních nálad představí uživatelům oblíbenou hudbu jednotlivých kandidátů na prezidenta ČR. Právě lokalizovaný obsah a personalizace služby přilákala k této aplikaci již více než 350 tisíc registrovaných uživatelů.

Youradio oslovilo všech devět uchazečů o prezidentský post, a kromě Pavla Fischera se do projektu zapojili všichni včetně současného prezidenta Miloše Zemana. Ačkoliv u většiny kandidátů vévodí jejich VIP playlistům rock, tak se jejich hudební nálady co do interpretů liší.  Více o srovnání Youradio nálad prezidentských kandidátů naleznete zde

 „Youradio je pro nás jednou z klíčových rozvojových značek. Na příští rok proto chystáme i další podobné aktivity, které k současným 350 tisícům registrovaných uživatelů přilákají další posluchače. Záběr značky Youradio se navíc výrazně rozšíří se službou Youradio News zaměřenou na personalizované audio zpravodajství a publicistiku. Spuštění Youradio News je naplánováno na druhý kvartál 2018,“ říká Jiří Sládek, ředitel digitálních aktivit Lagardere Active ČR.

-mav-