mBank do kampaně obsazuje „trapnokouzelníka“

úterý, 23. ledna 2018, 12:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tváří nové kampaně mBank se stal „trapnokouzelník“ Richard Nedvěd.

Trapnokouzelník Richard Nedvěd se svou partnerkou Veronikou, foto: mBank

Trapnokouzelník Richard Nedvěd se svou partnerkou Veronikou, foto: mBank

Společnost mBank koncem ledna spouští novou reklamní kampaň, jež se zaměřuje na mobilní aplikaci mBank 3.0, umožňující mobilní platby Android Pay. Její hlavní tváří se stal „trapnokouzelník“ Richard Nedvěd, známý ze soutěže Česko Slovensko má talent.

Kampaň se sloganem „mBank máte vždy jednoduše při sobě“ sestává ze šesti spotů, jejichž hlavním cílem je zdůraznit jednoduchost osobních financí a představit jednotlivé funkce aplikace. Zatímco Richard Nedvěd se snaží ve spotech vymýšlet stále nové triky, jak si v běžném životě udržet přehled ve financích, jeho partnerka Veronika mu ukazuje řešení přes aplikaci. Spoty se budou od konce ledna objevovat v televizi, na internetu a na pobočkách mBank.

Kreativní koncept pochází z dílny reklamní agentury Havas Worldwide Prague, o copywriting se postaral Zdeněk Buchtela. O produkci se postarala společnost Soft Pillow v čele s režisérem Janem Chramostou. Mediální plánování měla na starosti Starcom MediaVest Group.

Souběžně s kampaní spouští mBank i akviziční promo akci. Klientům, kteří přejdou k mBank a začnou aktivně využívat účet mKonto, nabídne odměnu ve výši 500 Kč přímo na účet.

-stk-