Plzeňský Prazdroj volí na PR značek Bison & Rose

pátek, 16. února 2018, 15:30 Aktuality, PR MediaGuru

Komunikaci všech značek Plzeňského Prazdroje zajistí agentura Bison & Rose.

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Plzeňský Prazdroj si na komunikaci všech svých značek vybral Bison & Rose. Agentura má od ledna na starosti public relations pro piva Pilsner Urquell, Gambrinus, Velkopopovický Kozel, Radegast, nealkoholické pivo Birell a cidery Kingswood a Frisco. Ve své pozici střídá dosavadní AMI Communications. 

Kreativní koncepty pro aktivace vybraných značek Prazdroje dodá agentura Cream. Korporátní komunikaci nadále zajišťuje agentura Svengali Communications.

„Nabídka Bison & Rose nejlépe splňovala požadavky na efektivní integrovanou komunikaci našich značek,“ řekla Pauline Newman, která vede integrovanou marketingovou komunikaci Plzeňského Prazdroje.

Kromě změny agentury došlo také k personální změně v komunikačním týmu společnosti. Na pozici manažerky PR jednotlivých značek vystřídala Silvie Škábová Vladimíra Jurinu. Silvie Škábová má zkušenosti z médií, kde začínala jako novinářka a v posledních letech pracovala v oblasti PR. Do týmu Plzeňského Prazdroje přišla z Newton Media, předtím působila v tiskovém oddělení vydavatelství Mafra. 

-stk-