Hervis Sports otevírá v Plzni pop-up outlet

sobota, 14. dubna 2018, 07:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Prodejce sportovních potřeb Hervis Sports otevře v Plzni outletový pop-up.

Foto: Hervis Sports

Foto: Hervis Sports

Hervis Sports, prodejce sportovních potřeb, otevře 18. dubna v bývalém obchodním domu Prior na Americké třídě v Plzni pop-up store s outletovým zbožím. 

Zkušenost s pop-upem má Hervis Sports už z Liberce, kde tvořil jediné místo v České republice, kde se mohli závodníci registrovat na Jizerskou 50. V Plzni otevře pop-up na ploše 1 500 m2, na které nabídne sportovní oblečení a vybavení se slevou až 70 %. „Do Plzně přicházíme vyjma výhodných slev se speciální plochou věnovanou jízdním kolům a jejich servisu, “ říká Jan Štádler, marketingový ředitel Hervis Sports, a dodává: „Pokud bude pop-up store úspěšný, plánujeme v Plzni určitě zůstat.“

Na českém trhu provozuje Hervis Sports 24 stálých prodejen, z toho jednu ve formátu Expres. Největším prodejcem je Sportisimo, který má 106 kamenných poboček, Intersport, jehož síť čítá 29 prodejen, a Decathlon, mající 15 prodejen. V nabídce sportovního oblečení a obuvi konkurenci tvoří také 53 prodejen řetězce A3 sport či brandované obchody jednotlivých sportovních značek adidas, Nike, Puma, Under Armour a další.

-stk-