CZC.cz si v kampani utahuje z Alzy, „nemusí tolik řvát“

pátek, 25. května 2018, 10:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani vyzdvihuje CZC.cz výhody dvojek, které „nepotřebují tolik řvát“.

Zdroj: Repro YT CZC.cz

Zdroj: Repro YT CZC.cz

Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz spouští novou kampaň, v níž tematizuje své postavení dvojky na trhu. Ukazuje, proč mají dvojky nad jedničkami navrch. Nepřímo si také utahuje ze svého konkurenta Alza.cz, když v reklamním spotu komentuje zelenou postavičku v televizní obrazovce slovy „že dvojky nepotřebují tolik řvát“.

Kampaň bude k vidění na internetu, v rádiu na Evropě 2 a také v outdooru, a to zejména v pražském metru a tramvajích. V digitálním prostředí bude nasazen spot, který se již tradičně skládá z hereckých výkonů zaměstnanců a je doplněn o záběry ze starých filmů, reportáží či virálů z YouTube. Další součást komunikace tvoří video bumpery, komunikující výhody nakupování v CZC.cz.

Veškerá komunikace směřuje na kampaňovou stránku czc.cz/dvojky, kde je návštěvníci najdou speciální nabídku vytvořenou u příležitosti 20 let CZC.cz na trhu. Zákazníci mají možnost si každý týden snížit cenu 20 oblíbených produktů o 20 %. V příštích týdnech společnost navíc představí Fond spokojených dvojek, jehož cílem bude pomoct dalším dvojkám splnit si svůj sen.

Koncept kampaně má na svědomí agentura Brain One, role produkčního partnera se ujal Bumerang.film. Voiceover namluvil Matouš Ruml.

-stk-