Vitana zahájila kampaní sezónu „gorilování“

středa, 2. května 2018, 12:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pro svou klíčovou sezónu grilování přichází Vitana s tématem „gorilování“.

Zdroj: Repro YT Vitana

Zdroj: Repro YT Vitana

Společnost Vitana spustila koncem dubna kampaň na podporu svých produktů ke grilování. „Grilování je pro nás klíčová sezóna, na kterou se pečlivě připravujeme. Jednotné téma, které propojuje všechny naše aktivity a produkty na grilování, se nám osvědčilo. Pro letošní sezónu tak přicházíme s tématem ,Gorilování’,“ vysvětluje na dotaz MediaGuru.cz Alice Feixová, product group manager společnosti Vitana. 

„Za tímto konceptem stojí vlastně milé dětské přeřeknutí grilovačka – gorilovačka. Grilování totiž není jen o dobrém jídle, ale i o zábavě. Pan Gorila nejen rozproudí zábavu, ale je i zárukou, že si na gorilovačce všichni pochutnají a grilovaných pochoutek bude dostatek,“ popisuje Feixová. 

Kampaň je k vidění v televizi, na internetu a také v místě prodeje. Reklamní spot je nasazen na stanicích skupiny Prima, Óčko a TV Šlágr, na Slovensku na Joj.

V online prostředí doplňuje kampaň mapa veřejných míst, na kterých se dá grilovat. „Když lidé z měst zatouží po chuti grilovaného masa, mnozí z nich nemají kde ho připravit. Některá místa jsme zmapovali my, ostatní přidávají lidé sami. Vitana sama navíc podporuje grilování ve městech. V loňském roce jsme postavili jedno grilovací místo v parku u Chodovské tvrze, letos budujeme další dvě,“ doplňuje Feixová. 

Pod kampaní je podepsána agentura WeAreGinger. Televizní část vytvořila Hullabaloo. Produkci zajistila společnost Nomad, postuprodukci Ealin. Režie se ujal Daniel Konopáč.

-stk-