E.on nasazuje nový koncept, tváří je Martha Issová

pondělí, 18. června 2018, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost E.on se v novém komunikačním konceptu spojuje s Marthou Issovou.

Zdroj: E.on

Zdroj: E.on

Energetická společnost E.on spouští 16. června nový komunikační koncept, jehož tváří se stala herečka Martha Issová. „E.on se mění, chceme být otevřenější, transparentnější a komunikovat srozumitelně a jednoduše. Tyto hodnoty stály na začátku přípravy nového komunikačního konceptu a já věřím, že se nám je podařilo do nové kampaně dostat,“ vysvětluje Tomáš Brych, vedoucí marketingové komunikace společnosti.

Nová komunikace je postavena na příbězích odehrávajících se v call centru běžného dodavatele energií, který je dáván do kontrastu s E.onem. Cílem podle firmy není ukazovat, co ostatní dělají špatně, ale naopak v čem je E.on lepší.

Kampaň bude k vidění v televizi, kde budou nasazeny 30s spoty, které vždy prezentují jeden benefit či produkt, například Virtuální baterii či transparentní smlouvu. „Postupně se v televizi objeví i spoty na naše vlajkové komoditní produkty Komplet elektřina a Komplet plyn. V televizi plánujeme být aktivní až do konce roku. Další spoty budou natočeny ve stejném duchu, tak doufáme, že se diváci budou bavit,“ říká Tomáš Brych.

Dále poběží také na internetu, kde využije speciální formáty spotů. „Online vnímáme jako velmi důležitý kanál, kterému je potřeba věnovat dostatečnou pozornost a přizpůsobit mu obsah sdělení. Proto jsme připravili speciální verze spotů – třeba nepřeskočitelný formát bumper ad, 10sekundovou verze například pro Youtube či speciální formáty pro sociální média,“ dodává Tomáš Brych. Videoformáty budou doplněny klasickou displayovou reklamou a také výkonnostní částí kampaně.

Koncept vznikl ve spolupráci s kreativní agenturou Mark/BBDO. Režie spotů se ujal Tomáš Bařina.

-stk-