Síť Sklizeno si v pražském areálu Manifesto u Masarykova nádraží testuje nový koncept prodejny s názvem Navařeno od Sklizeno. Staví na receptech a ingrediencích, které jsou k nim potřeba.
Recepty jsou koncipovány tak, aby příprava pokrmu nezabrala více než 30 minut, s důrazem na co nejmenší počet surovin. Každý týden bude v nabídce šest různých receptů od polévek přes saláty po hlavní jídla, která budou odpovídat sezóně.
Zákazník si v prodejně může k vybranému receptu koupit buď všechny potřebné suroviny, nebo si vybrat jen ty, které mu doma opravdu chybí. Cílem nového konceptu je úspora času, peněz i jídla.
„Ve všední dny chtějí lidé vařit jednoduše a rychle, přitom ale z kvalitních surovin. My jim je připravíme na míru danému receptu, takže zákazník mezi připravenými surovinami najde například příslušný řez masa v gramáži odpovídající dvěma nebo čtyřem porcím, čerstvé těstoviny a příslušnou zeleninu na jediném stole,” popisuje koncept Navařeno majitel Sklizeno Petr Borkovec.
Od srpna se nový koncept objeví i v prodejně na Chodově. Pokud bude zkušební provoz úspěšný, rozšíří se postupně do všech velkých prodejen Sklizeno po celém Česku.
-stk-