Tvoje tvář, Talent i StarDance se objeví v podzimním vysílání

pondělí, 9. července 2018, 14:30 TV MediaGuru

Nova, Prima i Česká televize uvedou na podzim velké reality show.

Zdroj: TV Nova

Zdroj: TV Nova

V letošním podzimním vysílání se objeví velké talentové, pěvecké či taneční reality show, a to na všech hlavních televizních stanicích. Televize Nova potvrdila, že připravuje novou řadu soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Prima už dříve informovala, že chystá novou řadu soutěže Česko Slovensko má talent a Česká televize uvede po avizované roční přestávce taneční reality StarDance.

Zatím potvrzenými účastníky už páté řady soutěže Tvoje tvář má známý hlas (Nova) jsou herečka Jitka Schneiderová, muzikant Vojtěch Drahokoupil, herec Patrik Děrgel a zpěvačka a herečka Eva Burešová. Nova vysílala čtvrtou řadu Tvoje tvář má známý hlas loni na podzim. Pořad se zařadil k nejsledovanějším na TV Nova, čtvrtou řadu v průměru sledovalo více než milion diváků starších 15 let při 30% podílu na sledovanosti. V mladší skupině 15-54, která je pro Novu klíčová, se podíl pořadu vyšplhal na 36 procent. 

Česká televize zatím zveřejnila jména jen některých účinkujících v podzimní řadě StarDance. Jsou mezi nimi moderní pětibojař David Svoboda, herečka Veronika Arichteva, herec Jiří Dvořák nebo zpěvačka Monika Bagárová. Také StarDance patří k tahákům televizní obrazovky. Osmou řadu soutěže, vysílanou na podzim 2016, sledovalo v průměru 1,34 mil. diváků starších 15 let (podíl 33 %).

Prima připravuje sedmou řadu soutěže Česko Slovensko má talent společně se slovenskou TV Joj. Do poroty soutěže tentokrát usednou Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a nově zpěvačka Marta Jandová. V nejnovější řadě Talentu tak diváci neuvidí Lucii Bílou. Šestou řadu sice Prima odvysílala loni v jarním vysílání, už před tím ji ale diváci mohli sledovat na obrazovkách TV Joj a Joj Family. Pátá řada, vysílaná na podzim 2015, byla do vysílání zařazena dvakrát týdně. Dosáhla průměrné sledovanosti necelých 600 tisíc diváků starších 15 let (podíl 15 %, ve skupině 15-54 podíl 19 %).

-mav-