Prima na podzim: Krejzovi, 1 proti všem, Ano, šéfová! či Talent

čtvrtek, 2. srpna 2018, 17:25 TV MediaGuru

Televizní skupina Prima představila své letošní podzimní programové schéma.

Zprava: Marek Singer, Roman Mrázek, Leoš Mareš a Libor Bouček, foto: FTV Prima

Zprava: Marek Singer, Roman Mrázek, Leoš Mareš a Libor Bouček, foto: FTV Prima

Obměna seriálové nabídky a také některých dlouhodobých zavedených pořadů, nová soutěž či návrat reality show Česko Slovensko má talent. To jsou hlavní rysy programového schématu televizní skupiny Prima, se kterým přijde letos na podzim. Novinky představili generální ředitel televize Marek Singer a programový ředitel Roman Mrázek na čtvrteční tiskové konferenci na pražské Štvanici. Šéf Primy prozradil, že do programu Prima letos investovala jednu miliardu Kč.

Prima na podzim pokračuje se seriálem Modrý kód, který se s téměř milionovým publikem zařadil k jejím nejúspěšnějším pořadům. Ve vysílání tradičně půjde v pondělí a ve středu. Novinkou jsou komediální seriály Krejzovi (úterý a čtvrtek) a Tátové na tahu (neděle). 

Novinkou je i soutěž 1 proti všem (sobota). Má jít o interaktivní, zábavnou show, ve které se hraje o 15 mil. korun. Soutěž moderují Leoš Mareš a Libor Bouček, kteří se budou v moderaci střídat. Prima ji dokonce označuje jako jednu z hlavních podzimních novinek. 

Na obrazovky televize se vrací reality show Česko Slovensko má talent (pátek), připravovaná ve spolupráci se slovenskou TV Joj. 

Novinkou je také obměna kuchařské reality show Ano, šéfe!. Kuchař Zdeněk Pohlreich se totiž rozhodl natáčení po téměř deseti letech ukončit. Prima na podzim ale odvysílá ještě natočené díly. Pořad bude dále pokračovat v „dámské verzi“ pod názvem Ano, šéfová! s kuchařkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem. 

Novým diváckým formátem je i Poklad z půdy. V každém díle budou odborníci oceňovat pět starožitností od takzvaně obyčejných lidí, které od nich mohou následně experti-starožitníci koupit v miniaukci. Pořad bude poodkrývat historii a zajímavé příběhy věcí i lidí. Moderátorem pořadu je Jan Rosák. 

Hlavní pořady TV Prima pro podzim 2018

  • Modrý kód: pokračování seriálu z prostředí urgentního příjmu. 
  • Krejzovi: nový komediální seriál o rodině Krejzů. Hrají: Václav Postránecký, Vanda Hybnerová, Markéta Plánková, Filip Blažek nebo Jan Šťastný.
  • Tátové na tahu: nový rodinný seriál o "otcích na mateřské". Hrají: Štěpán Benoni, Saša Rašilov, Karel Dobrý a Petr Vaněk.  
  • Ano, šéfová!: nová adaptace kuchařské reality show, pořadem provede kuchařka Jitka Pagana a její syn. 
  • 1 proti všem: nová interaktivní show, ve které se hraje o 15 mil. korun. Soutěžící tipují odpovědi na „neuvěřitelné experimenty“. Moderují Leoš Mareš a Libor Bouček.
  • Česko Slovensko má talent: sedmá řada talentové reality show. V porotě usednou: Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová. Moderují: David Gránský a Lujza Garajová Schrameková.
  • Poklad z půdy: odborníci oceňuji starožitnosti, pořad moderuje Jan Rosák. 
  • Ano, šéfe!: natočené, ale ještě neodvysílané díly pořadu se Zdeňkem Pohlreichem. Jde o poslední díly, které televize uvede.
  • Dále pokračují: Prostřeno, Policie v akci, Receptář prima nápadů, Vychytávky Ládi Hrušky, Partička, Show Jana Krause.
Náhled programového schématu TV Prima, podzim 2018

Náhled programového schématu TV Prima, podzim 2018

Z filmových koprodukcí se objeví Bajkeři, dále komedie Filipa Renče Zoufalé ženy dělají zoufalé věci či film Špindl s hlavní hrdinkou v podání Anny Polívkové. Prima odvysílá animovaný film Hurvínek a kouzelné muzeum a hranou pohádku Čertoviny od režiséra Zdeňka Trošky. 

Detaily k podzimnímu programu si můžete prohlédnout v dokumentu níže.

-mav-

Jaká novinka TV Prima vás nejvíc zaujala?

  • {{item.percentage}}% ({{item.amount}})
Zobrazit výsledky