TV Barrandov staví svůj podzim na Soukupových pořadech

čtvrtek, 23. srpna 2018, 15:10 TV MediaGuru

Televizní skupina Barrandov odstartuje své podzimní programové schéma v pondělí 27. srpna.

Jaromír Soukup, foto: TV Barrandov

Jaromír Soukup, foto: TV Barrandov

Především pořady Jaromíra Soukupa tvoří kostru podzimního vysílání televize Barrandov v hlavním vysílacím čase. Dosud známé pořady, ve kterých vystupuje předseda představenstva TV Barrandov Jaromír Soukup, doplňují v oblasti politicko-diskusních pořadů dvě novinky. Jde o pořad Jaromír Soukup Live (středa) a také pořad Bez cenzury (neděle od 13:00), který mají moderovat Petr Převrátil a Eva Borská

„Novým programovým schématem reaguje televize Barrandov na zvýšený divácký zájem o pořady, které se věnují politice a hlavně velkým ekonomickým a politickým kauzám. I proto od podzimu nabídneme divákům v tomto typu pořadu řadu nových prvků, které zvýší jejich zážitek ze sledování," komentoval podzimní schéma Jaromír Soukup.

Dále pokračují Instinkty JS (pondělí), Aréna JS (úterý), Kauzy JS (středa), Týden podle JS (neděle), Jak dopadly Kauzy JS (úterý), Duel JS (čtvrtek) a Týden s prezidentem (čtvrtek).

Na poli zábavy je novinkou pořad ANO nebo NE, který moderuje Vlasta Korec a ve kterém se mají diváci poměřovat s celebritami. Novými díly pokračuje také pořad Tenký led Dany Morávkové. O víkendech zařadí Barrandov pořad reality Záchranáři, kde profesionální zdravotničtí záchranáři zasahují v příbězích podle reálných událostí.

Součástí programového schématu jsou dále premiérové díly Nebezpečných vztahů a Jak to dopadlo!?, moderované Janem Musilem, Soudkyně Barbary či Soudce Alexandra a rovněž i České tajenky.

Stanice Kino Barrandov se zaměří na romantické filmy a seriály. Dětské pořady a dokumentární pořady nabídne Barrandov Plus.

Zdroj: TV Barrandov

Zdroj: TV Barrandov

-mav-