Akce Reshoper pro e-shopisty proběhne v úterý 29.1.

čtvrtek, 24. ledna 2019, 12:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

V úterý 29. ledna se uskuteční druhý ročník akce Reshoper, konference a veletrhu e-commerce. Nabídne přes 100 stánků a odborné konzultace zdarma.

Zdroj: Reshoper

Zdroj: Reshoper

Veletrh a konference Reshoper proběhne v úterý 29.1. v pavilonu PVA Expo Praha. Na veletrhu má být přes sto stánků, kde vystavují dodavatelé různých služeb, a to od logistiky přes marketing, grafické služby či například platební brány až po samotnou technologickou platformu. Navíc zde bude možnost odborné konzultace zdarma s předními českými specialisty. Mezi ty nejznámější patří například, Jan Kvasnička, UX designér s tématem zvyšování výkonu e-shopů, nebo Jiří Chomát, e-commerce konzultant, který se podělí o know-how v oblasti marketingu a podnikání na internetu obecně.

Součástí veletrhu je zároveň placená konference. Na ní se budou probírat témata pro zkušenější e-shopaře, například Jan Mayer, CEO Dataweps, prozradí, jak strategicky přistoupit k pricingu (a vyhnout se tak zániku), přičemž svoji přednášku obohatí o studii cenotvorby českých e-shopů. O tom, jak nastavit byznys strategii pro konkurenceschopný e-commerce projekt, pak promluví Dalibor Cicman, který založil a řídí e-shop GymBeam, aktuálně působící na 7 trzích, s růstem v trojciferných číslech a letošními odhadovanými tržbami na úrovni miliardy korun.

Závěr dne pak odlehčí vystoupení známých stand-up komiků ze Stand-up Factory Night, Luděk Staněk, Jiří Charvát, Martin Jirman, Jiří Jakima a Lucie Macháčková. Více informací o programu konference a veletrhu najdete na stránkách akce.

-zue-