TV Seznam zařadí herní pořad New Game+ a třetí řadu Garáže

pondělí, 18. března 2019, 15:50 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Seznam zařazuje do vysílání od čtvrtka 21. března dva nové pořady.

Zdroj: Seznam.cz

Zdroj: Seznam.cz

Televize Seznam uvede od čtvrtka 21. března od 18:00  nový herní pořad  New Game+ s Alžbětou Trojanovou a Mikolášem Tučkem. Ve stejný den od 20:00 zahájí třetí série auto-moto show Garáž redaktorů Jakuba Rejlka, Ondřeje Chamilly a Jakuba Urbana.

New Game + nabídne každý týden ve čtyřiceti minutách vysílání ze světa videoher a pop-kulturních trendů. Představí několik recenzí her. Každý díl nabídne i diskuzi na téma, které si fanoušci sami zvolí nebo reportáže z herních akcí. Do prvního dílu také přijal pozvání Dan Vávra, kreativní ředitel projektu Kingdom Come Deliverance, jehož autoři nyní prodali studio za téměř miliardu korun.

Třetí série auto-moto show Garáž má na rozdíl od předchozích dvou řad osm dílů, které se zatím nevysílaly na žádných jiných platformách. Vysílat se bude jednou za 14 dnů v šedesátiminutové stopáži, diváky provede trojice Jakub Rejlek, Ondřej Chamilla a Jakub Urban.

„Kromě reportáží se diváci mohou těšit i na komentované vstupy ze studia. Ve třetí sérii jsme se nezaměřili jen na nové vozy, ale velká část vysílacího času je věnovaná automobilovým legendám, veteránům a youngtimerům,“ láká Jakub Rejlek

Předchozí dvě série pořadu Garáž se v Televizi Seznam objevovaly od září 2018, ale jednalo se o reprízy dřívějších dílů.

-mav-