Pilsner Urquell připravil hokejový virtuální 3D dres

pondělí, 6. května 2019, 15:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivní značka Pilsner Urquell vytvořila na nadcházející hokejové mistrovství virtuální dres pro fanoušky.

Na hokejové mistrovství připravila značka Pilsner Urquell virtuální dres pro fanoušky, zdroj: Plzeňský Prazdroj.

Na hokejové mistrovství připravila značka Pilsner Urquell virtuální dres pro fanoušky, zdroj: Plzeňský Prazdroj.

U příležitosti nadcházejícího hokejového šampionátu spouští pivní značka Pilsner Urquell kampaň #jsmenarodak. Pro fanoušky připravila virtuální 3D dres, který je vytvořen pomocí AR filtru v prostředí Facebook kamery. Vedle dresu a helmy, které fanouškům nasadí, umožňuje měnit motiv vlajek na tváři a reaguje na různé výrazy obličeje, díky kterým mohou lidé oslavit výhru či smutnit nad prohrou.

Během samotného šampionátu se bude AR filtr s dresem aktualizovat a bude reflektovat ty nejzajímavější situace. „3D dres je tou nejlepší možností, jak dát všem fanouškům možnost obléct si národní dres, který je tou největší poctou i pro samotné hráče. Jdeme ale ještě dál a filtr budeme během mistrovství měnit. Těžko můžeme odhadnout, co se bude dít a jak budeme hrát, a proto musíme být flexibilní i během turnaje a rychle reagovat na aktuální vývoj,“ popsal situaci Martin Troup, marketingový manažer Pilsner Urquell.

Kampaň bude k vidění v televizi, outdooru, na internetu a sociálních sítích, kde poběží videa s hokejisty a trenérem národního týmu Milošem Říhou. Součástí jsou ale i další aktivity za první gól českého týmu pozve Pilsner Urquell fanoušky ve svých hospodách na pivo, ve vlacích pro fandy postaví Plzeňskou hospodu na kolejích a v Bratislavě přichystá Dům českých fanoušků přímo vedle stadionu, na kterém budou hrát Češi.

Jeden z hokejových reklamních spotů značky Pilsner Urquell

V reklamních spotech si zahráli čeští hokejisté...

…i trenér Miloš Říha a vrchní sládek Václav Berka.

Pod kampaní je podepsána agentura Triad Advertising.

-stk-