Vydavatelství Ambit Media koupilo Medicu Healthworld

pondělí, 13. května 2019, 07:35 Aktuality, Tisk MediaGuru

Specializované vydavatelství na lékařské tituly se spojilo s komunikační agenturou ze stejného odvětví.

Vydavatelství odborných titulů Ambit Media koupilo specializovanou agenturu Medica Healthworld. Vyplývá to z oznámení uloženém ve Sbírce listin a také na webových stránkách obou firem.

Vydavatelství Ambit Media se zaměřuje na tituly o zdravotnictví, ošetřovatelství a umění. V současné době vydává časopis art+antiques, měsíčník o umění, architektuře, designu a starožitnostech, dále magazín Florence, odborný časopis pro všeobecné sestry a ostatní nelékařské zdravotnické pracovníky a magazín Terapie, odborné periodikum pro lékaře, manažery a odborníky ve zdravotnictví a farmacii. Dále vydává odborně zaměřené zdravotnické Česká a slovenská neurologie a neurochirurgie, Gastroenterologie a hepatologie, Klinická onkologie, Kardiologická revue – Interní medicína.

Medica Healthworld je komunikační agentura specializovaná na oblast farmacie, zdravotnictví a související obory.

„Společnosti Ambit Media a Medica Healthworld se rozhodly s platností od 1. 5. 2019 spojit své síly a vytvořit silnější obchodní partnerství za účelem posílení svých nabízených služeb v oblasti strategického marketingu a reklamy, včetně mediálního plánování a vydávání odborných titulů,“ zdůvodnily společnosti spojení.

-mav-