Anna Marešová otevírá první butik Whoop.de.doo

sobota, 5. října 2019, 09:15 Aktuality, Retail MediaGuru

První butik značky intimních produktů pro ženy Whoop.de.doo se nachází v obchodním centru Westfield Chodov.

První butik Whoop.de.doo bude bez polepu na výlohách, zdroj: Anna Marešová designers.

První butik Whoop.de.doo bude bez polepu na výlohách, zdroj: Anna Marešová designers.

Designérka Anna Marešová, jež před šesti lety představila intimní produkty pro ženy Whoop.de.doo, otevírá v obchodním centru Westfield Chodov první butik své značky.

Nový butik Whoop.de.doo se nachází v prvním patře chodovského centra. Oproti jiným obchodům s erotickými pomůckami není olepený neprůhlednou tapetou. Působit má jako příjemný pokojíček.

„Mít vlastní Whoop.de.doo store byl od počátku jeden z mých snů. Nabídka přišla rychle a já bez váhání kývla. Mám nyní příležitost vyzkoušet si experiment, který dosud nikdo neudělal. Věřím, že zákazníci nebudou mít ostych, přijdou nakoupit a budou se cítit příjemně,“ popsala Anna Marešová.

Butik bude otevřený dočasně do 31. prosince a je možné ho navštívit každý den mezi 09:00 – 21:00. Slavnostní otevření proběhne v neděli 20. října v 16:00 za přítomnosti zpěvačky Tonyi Graves nebo moderátorky Adély Ebel. Během tří měsíců bude do svého butiku značka zvát i slavné osobnosti, například herečku Petru Nesvačilovou, autorskou dvojici projektu Terapie sdílením Ester & Josefínu, návrhářku spodního prádla Terezu VU či sex koučku Julii Gaiu Poupětovou. Informace o termínech budou zveřejněny na stránkách www.whoopdedoo.me a na sociálních sítích značky i obchodního centra.

„Značka Whoop.de.doo není jen o erotice, vnímá ženu jako celek. Je o jejích emocích, o jejím těle, o jejích cyklech. O sexuálním zdraví. O zdravém sebevědomí. Není jen o sexu, věnuje se i těm méně atraktivním tématům. V příštím roce přibude do celého portfolia Whoop.de.doo menstruační kalíšek,“ dodala Anna Marešová, jež je podepsána i pod návrhem pražské tramvaje T3 Coupé, oceněné RedDot award za produktový design.

-stk-