Web G.cz prošel změnou, vede ho Jana Mrákotová

pátek, 25. října 2019, 16:05 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Extra Online Media upravilo podobu webu G.cz, šéfredaktorkou je Jana Mrákotová. Pořad bude mít na webu i Tomáš Poláček.

Jana Mrákotová, kredit Tino Kratochvíl

Jana Mrákotová, kredit Tino Kratochvíl

Server G.cz, který byl spuštěný začátkem roku 2014, a který provozuje online vydavatelství Extra Online Media, prošel v říjnu redesignem a také rozšířil svůj tým. Na pozici šéfredaktorky nastoupila Jana Mrákotová, moderátorem diskuzního pořadu se stává Tomáš Poláček z magazínu Reportér, který bude mít od tohoto víkendu na G.cz pravidelný pořad (Ne)blázni.

„Od nového layoutu Géčka si slibujeme především to, že bude celkově uživatelsky příjemnější, přehlednější. Chceme se také více zaměřit na obsah, který bychom rádi směřovali víc do zpravodajství a publicistiky,“ přibližuje změnu Tomáš Kačena, výkonný ředitel Extra Online Media. 

V říjnu do redakce G.cz na post šéfredaktorky nastoupila Jana Mrákotová, která byla dlouhá léta spojená s Prima Group, kde zastávala mimo jiné post vedoucí life-stylové komunikace. V rámci Primy působila také jako její mluvčí. V poslední době se pohybovala v prostředí nových médiích Prima Group.

Tomáš Poláček, kredit OneTV

Tomáš Poláček, kredit OneTV

Již tento víkend se na Géčku poprvé objeví talk show Tomáše Poláčka s názvem (Ne)blázni. „Budu dělat pokud možno zábavné rozhovory s lidmi, o kterých si myslím, že jsou tak trochu blázni, ale úžasní blázni, které mám rád. Jako prvního hosta jsem si pozval herce Marka Taclíka," uvedl Poláček.  

Podle statistik NetMonitoru navštívilo v září 2019 web G.cz 845.191 reálných uživatelů, kteří zobrazili 5.492 milionu stránek. Do portfolia Extra Online Media patří kromě G.cz také bulvární web Extra.cz, lifestylový Extralife.cz a internetová televize OneTV.

-mav-